fbpx
Сьогодні
21:54 30 Лис 2021

У Британії люди три дні жили й розважалися у пабі, який замело снігом: фото

Фото ВВС

У Британському пабі Tan Hill Inn, який розташований у Північному Йоркширі високо в горах, застрягли на три дні 60 відвідувачів через сильну заметіль. 40 з них розмістили у готелі, який є частиною закладу. 20 інших влаштували «наметовий табір» прямо в пабі.

Про це пише BBC News.

«Це було прекрасно. Всі були у хорошому настрої. Кожен з них подружився, і тепер вони стали справжньою родиною», — розповіла Нікола Таунсенд, менеджерка готелю Tan Hill Inn та власниця пабу з однойменною назвою.

паб замело снігом

Фото ВВС

Коли рятувальникам вдалося дістатися пабу та звільнити людей, одна з гостей розповіла, що не хоче йти звідти.

До пабу люди приїхали на триб'ют-концерт гурту Oasis. Через сильну заметіль, дороги засипало метровим шаром снігу, тому відвідувачам довелося провести разом три дні. Співробітники закладу влаштовували різні розважальні заходи: вікторини, настільні ігри та вечори караоке.

паб замело снігом

Фото ВВС

Один із гостей розповів, що атмосфера протягом кількох днів була «приголомшливою», а мимовільним заручникам до вечерь та обідів давали пінту пива.

Нагадаємо, що 26 листопада 2021 року на півночі та північному сході Великобританії розпочався шторм «Арвен» із сильним вітром, дощем та снігом. Пориви вітру досягали швидкості 157 км/год. У цих регіонах оголосили найвище — червоне — штормове попередження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: