fbpx
Сьогодні
20:02 28 Лис 2021

Перші в Україні готелі отримали "Знак безпеки" за вакцинацію проти COVID-19

Фото: facebook.com/m.oleskiv

Два перші в Україні готелі – President Hotel з Києва та Light Hotel з Дніпра, – персонал яких повністю вакцинований, відзначені «Знаком безпеки», що є підтвердженням 100% вакцинації персоналу та гарантуватиме безпеку туристів під час отримання послуг.

Про це повідомила голова Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів.

Знак безпеки

Фото: facebook.com/m.oleskiv

"Для нас це важливий крок для відновлення українського туризму у постковідний період. У сучасних реаліях, плануючи свою мандрівку, туристи значну увагу приділяють питанню безпеки та дотриманню санітарно-епідемічних норм у закладах розміщення. А особливо на це звертають увагу іноземні мандрівники. Саме тому важливо відповідати їхнім запитам й забезпечити належний рівень надання туристичних послуг", – каже Олеськів.

Знак безпеки

Фото: facebook.com/m.oleskiv

Вона зазначила, що чим більше готелів долучаться до програми – тим більш відкритими ми будемо для туристів та наших співгромадян.

Знак безпеки

Фото: facebook.com/m.oleskiv

"Вкотре закликаю не лише працівників готелів, але й усієї туристичної галузі відкинути будь-які упередження щодо вакцинації, як це вже зробили колеги з багатьох інших країн, та вжити усіх необхідних заходів, щоб турист врешті-решт відчував себе безпечно", – заявила Олеськів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: