fbpx
Сьогодні
20:25 28 Лис 2021

У Нью-Йорку представили екологічне вбрання: фото

У нью-йоркському Метрополітен-музеї пройшов бал Інституту костюма. Костюми на благодійному вечорі славляться своєю неординарністю та розкішшю.

Цього року на Met Gala наголосили на стійкості.

Центральною декорацією вечора став величний дуб, виготовлений із перероблених матеріалів, в оточенні дикого поля пшениці. А вечеря складалася виключно з веганських страв, без м'ясних чи молочних продуктів.

Met Gala

Зірки вже не перший рік думають не лише про те, як вразити публіку незвичайним вбранням, а й наскільки екологічним він буде.

Тому на балу можна було зустріти, наприклад, кросівки Adidas з Primeblue – з високоефективного переробленого матеріалу, що містить океанічний пластик. Вишивка із кристалів, зроблених із перероблених скляних пляшок. Сукні з фурнітурою із переробленого пластику.

Met Gala

Екологічним став і костюм актриси Емми Вотсон – топ-бюстьє та штани-спідниця зі шлейфом.

«Моє вбрання зроблено з трьох різних тканин, в основі яких перероблені пластикові пляшки. Пластик – один з основних забруднювачів планети. Переробка відходів та їх використання у моєму вбранні для Met Gala доводить, що творчість, технології та мода можуть працювати разом», — написала Уотсон у соцмережах.

Met Gala

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: