fbpx
Сьогодні
13:15 27 Лис 2021

Разумков заявив, що балотуватиметься у президенти

Позафракційний народний депутат, ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков планує взяти участь у наступних президентських та парламентських виборах.

Про це політик заявив в етері програми "Свобода слова із Савіком Шустером" на телеканалі Україна 24.

«Я брав участь у всіх виборах. Я думаю, що в наступних виборах я теж братиму участь… І в президентських, і в парламентських», — заявив Разумков, відповідаючи на запитання журналіста.

Нардеп також прокоментував президентський пресмарафон з журналістами, що проходив у п'ятницю, 26 листопада. Зокрема, Разумков порадив Зеленському частіше виходити з Офісу та розмовляти з людьми та журналістами.

«Це додаватиме всім. Президент має бути відкритою, зрозумілою, передбачуваною людиною, яка вселяє надію і дає відповіді на складні питання, що стоять перед країною. Не треба розголошувати таємниці, розповідаючи, що для цього було зроблено. Але суспільство має бути впевнене, що влада розуміє, що вона робитиме у будь-який непростий, не дай Боже, момент розвитку нашої держави», — заявив Разумков.

При цьому він звинуватив Зеленського у дестабілізації ситуації.

«Президент каже, що 1 грудня в Україні відбудеться переворот. Якщо президент має таку інформацію, то він має виходити й говорити, що наразі представники силових відомств проводять операцію, затримані люди, які готували державний заколот, державну зраду. І вони затримані СБУшниками, спрямовані в місця, "не настільки віддалені", і нестимуть відповідальність. Незрозуміло, коли це може статися. Це не відповідь керівництва країни, це дестабілізація. І цим точно користуватимуться вороги нашої країни», — вважає політик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: