fbpx
Сьогодні
12:29 26 Лис 2021

Зеленський заявив, що Україна повністю готова до будь-якої ескалації з боку Росії

English version here

Президент Володимир Зеленський заявив, що можливість ескалації з боку Росії або бойовиків є щодня, але Україна повністю готова до будь-якої ескалації.

Про це повідомляє Рубрика.

"Одразу хочу сказати,  засобів  мосової інформації дійсно йде велике залякування, що завтра буде війна. Що ми повинні знати? Ми повністю контролюємо наші кордони і повністю готові до будь-якої ескалації. Ми щоденнно маємо реальні розвіддані , щодненно ми отримуємо дані не тільки від нашої розвідки, хоча вони головніші, а також від розвідок інших країн партнерів,які нас підтриують.  І вони дійсно нас підтримують. Є й військова допомога, є й інформаційна допомога , технічна допомога  і фінансова допомога, але перш за все ми повинні розраховувати  на себе, на нашу армію.

Армія  у нас потужна, облаштована новою технікою. Не так швидко, але тим не менш збільшуємо заробітну плату, бо повинні збільшувати мотивацію для наших військових. Ящо ви знаєте, коли вони знаходяться в окопах там, вибачте, що я кажу про фінанси, але це дуже важливо, коли вони знаходяться в окопах там одна сума, коли йде ротація там в три рази менші гроші. Ми зараз прийняли рішення збільшувати.", – сказав президент.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: