fbpx
Сьогодні
14:27 26 Лис 2021

Зеленський заявив, що тиску з Офісу президента на Верховну Раду "не має бути"

Фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський запевнив, що не зустрічається з лідерами фракцій у Верховній Раді напередодні ключових голосувань у парламенті, і заявив, що тиску з Офісу президента на Верховну Раду не має бути.

Про це він сказав на пресмарафоні 26 листопада, передає "Нromadske".

Зеленський зазначив, що зустрічається тільки з лідером фракції «Слуга Народу» Давидом Арахамією, головами комітетів та деякими міністрами. А також проводив зустрічі з Олександром Корнієнком, коли той був головою партії.

Президент пояснив, що раз на тиждень у нього відбувається нарада, де говорять про питання, які будуть обговорювати на засіданнях Верховної Ради.

"Показується лист наших обіцянок. Є напрацювання у трійках: це програма президента, партії "Слуга Народу" та Кабміну. Вони розбиваються на дні, закони, сесійні тижні на опрацювання. Підбиваються підсумки, ми обговорюємо, де втратили час, де є законопроєкти, у яких накопичуються тисячі поправок», ㅡ каже Зеленський.

Він запевнив, що тиску з Офісу президента на Верховну Раду "не має бути".

"… бо я не зустрічаюся з лідерами фракцій. Мені здається, (Андрій Єрмак — ред.) теж не зустрічається з лідерами фракцій", ㅡ сказав президент.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: