fbpx
Сьогодні
15:33 26 Лис 2021

Зеленський заявив, що не ділить прибуток з Ахметовим, "як це робив хтось"

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський вважає, що олігарх Рінат Ахметов будує "державку всередині держава Україна", щоб шантажувати владу.

Про це він заявив під час прес-марафону, передає НВ.

"Будувати свою окрему державку всередині держава Україна, мені здається, неправильно. І це на все впливає. Це значить, що якщо тебе щось не влаштовує, ти у будь-який момент можеш перекрити кисень державі, тому чи іншому міністерству. Сказати, як це [робити] потрібно. Погрожувати, що завтра буде енергетична криза. Просто припинити, наприклад, опалення тієї чи іншої домівки або селища. Ти не маєш право шантажувати суспільство", — сказав Зеленський.

Він додав, що, за даними ЗМІ, статки Ахметова зростають.

"А те, що я з Рінатом Леонідовичем не ділю прибуток, як це робив хтось? Що поганого? Все що я хочу це стабілізувати ситуацію в державі і всі виклики вирішувати разом. Ось про що закон про деолігархізацію", — відзначив президент.

Раніше сьогодні Зеленський заявив, що оточення Ахметова готувало держпереворот в Україні, який мав відбутися на початку грудня. Президент також сказав, що Ахметова "втягують у війну проти держави Україна", яку він, за словами президента, вже розпочав, і це стане "його великою помилкою".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: