fbpx
Сьогодні
12:47 26 Лис 2021

"Він не розвідник, він СБУшник", - Зеленський про Бурбу

English version here

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Бурба під час розгону Майдану керував напрямком блокування транспорту. Тоді він був на посаді в СБУ.

За словами Зеленського на пресконференції, передає LB.

"Коли я прийшов, я хотів його звільнити, бо розвідники не дуже гарно про нього говорили. Він керував блокуванням транспорту на Майдану, коли розганявся Майдан, він керував транспортом, коли був в СБУ. Він цим займався, але Петро Олексійович вирішив його зберегти. Поставив його керівником розвідки України. Він не розвідник, він СБУшник, він особисто розвідоперацій не виконував", – заявив він.

Зеленський також сказав, що будинок Бурби розташовано по-сусідстві з його тимчасовою резиденцією. І головний розвідник відремонтував його за 11 млн.

"Він бізнесмен, але це розвідка, це ж не Бесарабка. Всім відомо, що він займався таким бізнесом: він отримував ту чи іншу інформацію, і на цій інформації заробляв гроші. Такий керівник розвідки мене не влаштовував", – заявив він.

Довідка

Ексначальник ГУР Міноборони Василь Бурба в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером", присвяченому розслідуванню, заявив, що вказівку про перенесення фінального етапу операції щодо затримання "вагнерівців" він отримав від голови Офісу президента Андрія Єрмака, але це нібито вказівка самого президента.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: