fbpx
Сьогодні
Новини компаній 09:23 26 Лис 2021

В оновленому мобільному застосунку 104.ua з'явився штучний інтелект: як це працює

English version here

Оновлена версія застосунку для споживачів природного газу вже доступна для платформ  iOS і Android. Її особливістю стала інтеграція технологій штучного інтелекту так застосунок став ще зручнішим для користувачів. 

Головне нововведення полягає у тому, що відтепер саме штучний інтелект буде обробляти показання усіх газових лічильників і їх модель, тип та вік не матимуть значення. Користувач просто фотографує лічильник і за кілька хвилин усі показання коректно передані із зазначенням дати та часу знімку.

«У користувачів з'явилася можливість передати показання – просто сфотографувавши лічильник. Ці фотографії обробляє штучний інтелект. Що це означає? Це означає, що дані опрацьовує робот: великі обсяги інформації за короткий проміжок часу. Іноді клієнти скаржилися, що їхні показники не передалися. Їм доводилося надсилати Оператору ГРМ фото лічильника. Тепер такі проблеми штучний інтелект вирішить. Він зі 100% гарантією розпізнає показання лічильника», прокоментувала вихід оновленого застосунку Марина Моісеєва, product owner платформи 104.ua.

У застосунку користувач може як створити новий обліковий запис, так і скористатися вже існуючим акаунтом (створеним на сайті 104.ua, через термінал самообслуговування або в одній з попередніх версій застосунку). Так само доступна опція видалення облікових записів. Також у новій версії застосунку 104.ua до кожного облікового запису можна доєднати до 25 особових рахунків (що стане в пригоді з рахунками, наприклад, рідних) з відповідними назвами, щоб не плутатися. 

Через застосунок у питаннях постачання та доставки газу можна:

  • дізнатися поточний баланс розрахунків за газ та доставку, ціну на газ та щомісячну плату за доставку
  • передати показання лічильника газу (за наявності) або переглянути дані, надіслані модемом, переглянути історію показань
  • оплатити газ та його доставку (обидві послуги або будь-яку із зазначених), переглянути історію платежів
  • переглянути дані щомісячного споживання газу
  • переглянути базову інформацію по особовому рахунку (адреса, ПІБ власника, кількість зареєстрованих осіб, опалювана площа, прилади)
  • переглянути контакти Оператора ГРМ та постачальника
  • замовити дзвінок для консультації з оператором ГРМ або постачальником

Завантажити застосунок можна безкоштовно  в AppStore та Google Play.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Про проєкт

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: