fbpx
Сьогодні
19:35 26 Лис 2021

"Ніколи не терпіть насильство": відома актриса та бізнесвумен Анна Буткевич підтримала "помаранчевий" флешмоб

Українська актриса і бізнесвумен Анна Буткевич виступила проти насильства, підтримавши «помаранчевий» флешмоб, який запустили до глобальної акції «16 днів активізму проти гендерного насильства»

"У Міжнародний день захисту жінок від насильства стартувала акція #помаранчевий_тренд_листопада

Лише боягуз і слабак здатний образити жінку або дитину! Тому що справжня сила – в терпимості, співчутті і благородстві!

Ніколи не вдарить той, хто дійсно любить!", – написала Анна Буткевич.

Бізнесвумен впевнена, що домашнє насильство – це серйозна проблема, яка довгий час залишалася «особистою справою» і не обговорювалася в широких колах.

"Зараз настав час говорити і допомагати відкрито! Адже для того, щоб попросити про допомогу або поїхати в кризовий центр, жертві насильства життєво необхідно повірити у свої сили! Я це точно знаю!

І кожен з нас може допомогти! Не залишайтеся осторонь! І ніколи не терпіть насильство!", – зазначила вона.

Довідка

Помаранчевий – офіційний колір протидії домашньому насильству, що символізує світле і вільне від жорстокості майбутнє. Його ще називають «flamma amoris et caritatis» – полум'ям любові і милосердя. Також це офіційний колір глобальної кампанії «16 днів проти насильства», яка щорічно відзначається з 25 листопада по 10 грудня.

З 1991 року акцію «16 днів активізму проти насильства» підтримують у 100 країнах світу, щоб збільшити розуміння і обізнаність про всі форми насильства і створити соціальний простір, вільний від насильства.

За даними ВООЗ, кожна третя жінка у світі стикалася з насильством. Саме зараз вона може страждати від домашнього насильства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: