fbpx
Сьогодні
16:09 25 Лис 2021

На 84 році життя помер ексмер Києва Олександр Омельченко

English version here

Депутат Київської міської ради, ексмер столиці Олександр Омельченко помер на 84 році життя.

Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко, передає Рубрика.

"Сьогодні не стало Олександра Омельченка… Колишнього міського голови столиці, голови КМДА, народного депутата, депутата Київради. Сан Санич, як ми його називали, завжди був енергійним, з мудрим гумором, порадами досвідченого управлінця.

Ми були знайомі багато років….Колись він відвідував мої і брата поєдинки. Потім розповідав мені про нюанси політики, зокрема, в управлінні столицею. Ми могли дискутувати, сперечатися, погоджуватися один з одним чи ні. Але Олександр Омельченко любив Київ і був, беззаперечно, одним з тих, хто творив його сучасну історію. Висловлюю щирі співчуття родині та близьким Олександра Олександровича…Світла пам'ять…", – зазначив Кличко.

Причин смерті не назвали, але раніше мер столиці Віталій Кличко повідомляв, що Омельченка госпіталізували з ковідом у непростому стані.

У 1994-1996 роках Олександр Омельченко був першим заступником голови КМДА. Посаду мера Києва обіймав з 1998 по 2006 рік. У 2014 році знову балотувався на виборах міського голови, однак не переміг і з того часу був депутатом КМДА.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: