fbpx
Сьогодні
22:12 24 Лис 2021

Зеленський та ОП святкували ювілей Єрмака на держдачі в Карпатах, — ЗМІ

Фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський та топпосадовці України святкували день народження Андрія Єрмака у державній резиденції «Синьогора» в Карпатах. За даними ЗМІ, гвинтокрил надзвичайної служби використали як таксі для швидкого доставлення людей із Києва.

Про це йдеться у розслідуванні «Української правди».

За даними журналістів, Зеленський та керівник ОП залишили Банкову ще 19 листопада до кінця робочого дня та полетіли у Карпати, де 21 листопада мали святкувати 50-річчя Андрія Єрмака.

Того дня з Києва до Івано-Франківська, де розташовується «Синьогора», прилетів чартер, пов'язаний із групою «Приват» Ігоря Коломойського. Однак чи були на борту Зеленський та Єрмак, встановити не вдалося. Борт майже одразу повернувся до Києва.

З повідомлень Офісу президента відомо, що зранку 21 листопада, у День гідності та свободи, президент вшановував пам'ять загиблих активістів Майдану на Алеї Героїв Небесної Сотні у Києві та вручив державні нагороди військовим.

Та за даними ЗМІ, о 5 ранку того ж дня з Хмельниччини до Івано-Франківська прилетів гелікоптер ДСНС. Вже о 7 ранку він вилетів до Києва.

Як вказують розслідувачі, о 13 годині з бази рятувальників у Козині цей гвинтокрил злітає до Івано-Франківська та приземлюється близько 15 години.

Протягом години після цього розслідувачі зафіксували, як державний кортеж на номерах прикриття в'їжджає до резиденції «Синьогора».

А втім, після приземлення гелікоптера ніхто не зайшов та не вийшов з аеропорту Івано-Франківська. На думку розслідувачів «Української правди», для конспірації могли використати військову частину івано-франківського летовища.

«Українська правда» посилаючись на джерела, пише, що серед гостей на святі були заступник керівника Офісу Андрій Татаров та міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: