fbpx
Сьогодні
11:57 24 Лис 2021

Труханов вніс заставу розміром понад 30 млн грн, - ВАКС

Підозрюваний у справі про незаконне заволодіння землею територіальної громади Одеси міський голова Геннадій Труханов вніс заставу розміром понад 30 млн грн.

Про це повідомили "Укрінформу" у пресслужбі Вищого антикорупційного суду.

"Підсудний Труханов вніс 23 листопада призначену судом заставу розміром 30 млн 213,3 тис. грн", – зазначили у ВАКС.

Відповідаючи на запитання, чи внесена застава розміром у 39,9 млн грн також за фігуранта цієї справи в.о. заступника міського голови Олега Бриндака, у пресслужбі повідомили, що «станом на 24 листопада внесено близько 1,5 млн грн».

Як повідомлялося, 11 жовтня Вищий антикорупційний суд частково задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу міському голові Одеси Геннадію Труханову у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 120 млн грн. Слідчий суддя Антикорупційного суду постановив ухвалу відпустити підозрюваного Труханова під заставу розміром 30,2 млн грн. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила ухвалу слідчого судді ВАКС без змін.

18 листопада Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відхилила скаргу адвокатів в.о. заступника міського голови Одеси Бриндака на рішення ВАКС про обрання йому запобіжного заходу у вигляді застави розміром 39,9 млн грн.

6 жовтня генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру міському голові Труханову і ряду посадовців та бізнесменів міста у межах розслідування справи про незаконне заволодіння землею територіальної громади Одеси на 689 млн грн та легалізації незаконно отриманих доходів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: