fbpx
Сьогодні
20:54 24 Лис 2021

"Слугу" Куницького оштрафували на 340 грн за порушення ПДР

Патрульна поліція Харкова зупинила народного депутата від «Слуги Народу» Олександра Куницького за порушення ПДР напередодні виїзного засідання парламентського комітету, де якраз обговорювали питання безпеки руху. 23 листопада поліція ухвалила постанову про штраф у 340 гривень Куницькому.

Про це з посиланням на речника патрульної поліції Харківщини Дмитра Гайдука пише «Суспільне».

Як пише Громадське, інформація про те, що машину Куницького зупинили у центрі Харкова, з'явилася ще 22 листопада. Автомобіль Porsche Panamera, яким їздить Куницький, патрульні зупинили на вулиці Сумській.

Того ж дня у Харкові відбулося засідання Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, членом якого є Олександр Куницький. Після низки аварій у Харкові на засіданні комітету обговорювали посилення відповідальності за порушення дорожнього руху та ДТП зі смертельними наслідками.

У патрульній поліції спершу підтвердили, що і справді зупиняли машину Куницького. А пізніше сам народний депутат опублікував відео, як його зупиняли патрульні. На своїй сторінці у Facebook він виклав уривок із засідання комітету, де зазначив, що правоохоронці «не тих ловлять».

Речник патрульної поліції Харківщини Дмитро Гайдук розповів, що 23 листопада поліція ухвалила постанову про накладення штрафу у розмірі 340 гривень на Куницького. На сплату штрафу нього є 15 діб, на оскарження постанови — 10.

У поліції зазначили, що Куницький під час зупинки машини просив про перенесення розгляду справи про адміністративне правопорушення, бо хотів скористатися юридичною допомогою.

«Патрульний поліцейський задовольнив клопотання водія […]Відповідно, поліцейський задовольнив, справу розглянуто уже у визначений час. Представник водія не з'явився. Було розглянуто без нього», — сказав Гайдук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: