fbpx
Сьогодні
22:28 24 Лис 2021

"Токсична атмосфера та зарплата в конвертах": журналісти "Букв" пояснили, чому звільнились з видання

Колишні працівники "Букв" пояснили, чому пішли з видання та розповіли 10 історій.

Про це розповів Владислав Волков, ексголова SMM-відділу видання #Букви.

"За останні пів року проєкт #Букви змінив трьох головних редакторів, а впродовж останніх місяців видання покинуло близько 10 людей (включно з тими, хто був із сайтом з перших днів).

В чому причина такого занепаду? У кожного своя історія. Але загалом це: токсична атмосфера в редакції, булінг та безпідставні звинувачення, зарплатня в конвертах, розмір якої змінюється на розсуд роботодавця, цензура та втручання в роботу редакції (висміюємо Зеленського, розхвалюємо сивочолого).

Сьогодні в #Буквах фактично залишаються працювати два постійних працівники – це подружня пара, що працює з дому в Черкасах та рідко бачить власників видання.

За останній день ми почули багато чого на свою адресу. Були і SMS з погрозами, і звинувачення в непрофесійності, і розмови про "винні гроші", – пише Волков.

Ексспівробітники Букв вирішили привідкрити завісу і написати 10 історій з життя редакції. Цим вони хочуть показати, "чим насправді займається патріотичне видання, що входить до "білого списку" ІМІ".

Зокрема, вони розповіли про мережу ботів та сторінок "антиЗе" та про нове київське видання "Великий Київ".

"Чули про нове київське видання "Великий Київ"? Знаєте що поєднує його та #Букви? Фактично це одна редакція, але насправді просто сусідні "чати". Проєкт "Великий Київ" #Букви роблять під Володимира Прокоп'єва, а фінансується він місцевим осередком "Європейської Солідарності"", – пише Волков.

Усі 10 історій читайте на скрінах нижче:

букви

Фото: Vladislav Volkov

букви

Фото: Vladislav Volkov

букви

Фото: Vladislav Volkov

букви

Фото: Vladislav Volkov

букви

Фото: Vladislav Volkov

букви

Фото: Vladislav Volkov

букви

Фото: Vladislav Volkov

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: