fbpx
Сьогодні
16:21 23 Лис 2021

У Білорусі заявили, що за добу 118 мігрантів залишили територію країни

Фото Reuters

У Білорусі заявили, що за добу 118 мігрантів, які хотіли потрапити через білоруський кордон до держав Євросоюзу, залишили територію країни.

Про це заявив начальник Департаменту з громадянства та міграції МВС Білорусі Олексій Бєгун, цитує агентство "Белта"..

У повідомленні йдеться про те, що мігранти вилетіли з Національного аеропорту «Мінськ» в індивідуальному порядку 22 листопада.

За словами Бєгуна, прикордонні служби Білорусі та МВС щодня допомагають охочим повернутись на батьківщину в оформленні необхідних документів і перетині кордону.

Очільник департаменту додав, що наразі в аеропорту перебуває ще одна група громадян з іноземних держав, яка вже пройшла всі прикордонні процедури й очікує на повернення додому.

Також низка посольств, зокрема Іраку та Сирії, організують так звані евакуаційні рейси, якими допоможуть своїм громадянам повернутися на батьківщину, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, напередодні частина мігрантів уже покинула табір на кордоні Білорусі й Польщі. Білоруські прикордонники зазначають, що люди «добровільно» перейшли до транспортно-логістичного центру неподалік кордону. Причиною цього називають погіршення погодних умов.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: