fbpx
Сьогодні
09:45 23 Лис 2021

Харків'ян просять приносити у притулок для собак теплі речі для утеплення вуличних вольєрів

Фото Unsplash

КП «Центр поводження з тваринами» просить харків'ян приносити теплі речі для утеплення вуличних вольєрів — приймають вовняні светри, байкові ковдри та кожухи.

Про це повідомляє Суспільне. Харків.

У притулку є два типи вольєрів – у приміщенні з опаленням для цуценят і тварин після хірургічних операцій, а також вуличні. З настанням холодів утеплити необхідно 101 вуличний вольєр .

«Собакам гладкошерстим краще утеплювати вольєри, у будку класти речі. Ці собаки не домашні, які зазвичай спокійні, вони активно поводяться, скачуть та бігають. Їм постійно наливають воду, при цьому вони її розливають, намочують животи й ідуть у будку. Якщо собака жорсткошерстий, ми можемо не утеплювати», — зауважив кінолог комунального підприємства «Центр поводження з тваринами» Олександр Недорубко.

За словами речниці міського притулку Ольги Голубєвої, найбільше для утеплення підходить верхній одяг та ковдри. Не варто привозити ковдри, в яких наповнювачі вата, синтепон, пух. Їх собаки можуть розірвати і з'їсти такий наповнювач.

Зазначається, що мешканці Харкова вже третій рік приносять речі до притулку. Більшість з того, що приносили раніше, з часом стало непридатним.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: