fbpx
Сьогодні
21:13 22 Лис 2021

У київській мечеті відкриють центр вакцинації

У мечеті Ар-Рахмав Києві за адресою вул. Лук'янівська, 46 відкриють центр вакцинації населення від COVID-19.

Про це повідомляє сайт МОЗ.

Центр вакцинації працюватиме щодня з 9:00 до 16:00. Щепитись у цьому центрі зможуть усі охочі віком від 18 років, а також підлітки віком від 12 років за наявності у них усіх потрібних щеплень згідно із календарем профілактичної вакцинації.

Відкриття центру вакцинації в мечеті Ар-Рахма заплановане на 11:00 вівторка, 23 листопада. У відкритті візьмуть участь перший заступник міністра охорони здоров'я України Олександр Комаріда та Шейх Хасан Ахатов імам-хатиб мечеті "Ар-Рахма".

У МОЗ зазначили, що вакцинуватися людей закликають представники різних релігійних організацій України – верховний архієпископ Києво-Галицький, глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав, архімандрит Михайлівського Золотоверхого монастиря (Православна Церква України) Лаврентій, предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній, головний рабин Києва Йонатан Бін'ямін Маркович, голова Ради Федерації єврейських громад в Україні Рабин Майєр Цві Стамблер та інші релігійні лідери.

Раніше, 7 листопада 2021 року, в Києві відкрили центр вакцинації у Патріаршому соборі Воскресіння Христового Української Греко-Католицької Церкви.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: