fbpx
Сьогодні
19:58 21 Лис 2021

В Італії випустили кампанію про різницю в зарплаті чоловіків і жінок

Італійська організація Women of Change Italy та агенція Hi! Communication запустили кампанію #stoprobbingwomen про рівну оплату праці чоловіків і жінок.

Кампанію створили з нагоди Дня рівної оплати праці, який запровадив Євросоюз. У 2021 році він припав на 10 листопада.

Однохвилинний ролик показує керівників у масках крадіїв, тому що вони "крадуть" у жінок ту частину зарплати, яка б зрівняла чоловіків і жінок у заробітку.

#stoprobbingwomen випустили для подальшого підвищення обізнаності установ, організацій, компаній та населення щодо теми рівної оплати праці. Рекламу розповсюджують онлайн і офлайн.

"Ця кампанія створена задля підтримки високого рівня уваги до проблеми, для того, щоб спровокувати дискусію, починаючи з чіткого прочитання реальності, часом гіркого", — говорить Аніта Фальчетта, засновниця Women of Change Italy.

"Коли люди дорослішають, і я говорю не про навчання, досвід чи вік, — коментує кампанію Еміліо Хайманн, президент і засновник Hi! Communication, – а про інтелектуальне дозрівання, вони усвідомлюють, що рівність – це просто природна нормальність. Я вважаю цей день і цю кампанію вправою на інтелектуальну рефлексію, щоб допомогти незрілим людям розвиватися".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: