fbpx
Сьогодні
14:34 21 Лис 2021

У Києві школярі та студенти з понеділка навчатимуться очно

English version here

Фото Unsplash

З понеділка, 22 листопада, у Києві учні та студенти повернуться до очного навчання.

Освітній процес відновлять у навчальних закладах всіх типів та форм власності:

  • спеціалізованої, позашкільної, професійної, фахової передвищої та вищої освіти;
  • мистецьких шкіл і закладів мистецької освіти;
  • закладів фізичної культури та спорту.

Відповідне рішення прийняла Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

«Зважаючи на динаміку зниження кількості госпіталізацій та відсотка завантаженості ліжок із киснем у медзакладах столиці, Комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про повернення за парти учнів усіх класів столичних шкіл. Очне навчання відновлять із понеділка, 22 листопада. Таке рішення ухвалили, спираючись на рекомендації фахівців, – медиків, вірусологів. Тим не менш, я хотів би звернутися до всіх мешканців столиці. Ситуація з розповсюдженням вірусу – складна. І показники захворюваності по Україні, на жаль, – досі високі. Багато регіонів, і Київ зокрема, залишаються в «червоній» зоні. Тому я закликаю всіх дотримуватися ключових протиепідемічних правил! Вакцинуватися. Бо загроза стрімкого поширення вірусу не минула. Потрібно бути дуже обережними і свідомими», – наголосив раніше мер столиці Віталій Кличко.

З 1 листопада Київ перебуває у "червоній зоні" карантину. Зокрема, зараз у столиці забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо. Обмеження не діють, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані.

Водночас після канікул, з 1 листопада, навчальний процес школярів у Києві відновився лише в дистанційному режимі. Це стосується всіх учнів, з 1-го до 11-го класу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: