fbpx
Сьогодні
Відео 19:21 21 Лис 2021

Під Офісом президента почалася штовханина

У день восьмої річниці початку Революції гідності у центрі Києва відбуваються дві акції: хода з нагоди річниці Революції та демонстрація щодо «вагнергейту». Люди, що зібралися у центрі міста, намагалися потрапити на територію Офісу президента.

Між учасниками акції та правоохоронцями виникла штовханина, повідомляє hromadske.

«Рух Опору Капітуляції» організував 21 листопада акцію для відзначення річниці початку Революції Гідності та вшанування її героїв.

Там також планували «обговорення ситуації, в якій опинилася країна», маючи на увазі останні події щодо розслідування справи «вагнерівців».

Ще перед початком акції учасники «Руху опору капітуляції» вивісили банер із зображенням президента Володимира Зеленського та очільника Офісу президента Андрієм Єрмаком. На ньому був надпис «Брехня принижує — захистимо гідність».

Після завершення акції на Майдані, її учасники рушили до Офісу президента. Там демонстранти намагалися потрапити на територію ОП, але їм перешкоджав кордон правоохоронців. Між сторонами виникла штовханина.

Учасники акції кричали «Ганьба!». Натомість правоохоронці закликали «не порушувати публічний порядок та безпеку». Врешті правоохоронці почали пропускати людей по одному, але з обшуком на вході.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: