fbpx
Сьогодні
22:57 20 Лис 2021

Унікальний український всюдихід випробували в полярних умовах

Фото: cfts.org.ua

Французький оператор ексклюзивних круїзів, компанія Ponant, в одному зі своїх круїзів на Північний полюс випробувала снігоболотохід SHERP українського виробництва.

Про це передає ЦТС.

"Ponant використав SHERP в одній зі своїх унікальних подорожей на Le Commandant Charcot – першому криголамному круїзному судні, яким керує компанія. Судно вирушило на географічний Північний полюс", – йдеться в повідомленні компанії SHERP.

Зазначається, що Ponant пропонує поїздки до різних куточків світу, максимально наближених до первозданної природи, далеко від переповнених морських маршрутів.

український всюдихід

Фото: cfts.org.ua

Раніше в Анкарі у березні поточного року відбулася презентація снігоболотоходу SHERP, що не має аналогів у світі.

"Ми впевнені, що наші всюдиходи матимуть попит серед рятувальних служб, служб обслуговування аеропортів, компаній, що обслуговують лінії електропередач, трубопроводи. Розглядаємо в перспективі Туреччину як хаб для виходу на ринок Близького Сходу та суміжних держав", – розповів тоді представник компанії SHERP Олексій Опанасенко, відповідальний за продаж в Азійському регіоні.

український всюдихід

Фото: cfts.org.ua

Снігоболотохід SHERP був розроблений та виготовлений в Україні, цей процес тривав 20 років. Зараз компанія SHERP продає всюдиходи на всі континенти, оскільки аналогів за тактико-технічними характеристиками у світі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: