fbpx
Сьогодні
Новини компаній 14:55 19 Лис 2021

"АТБ" висадила 45 гектарів лісу в чотирьох регіонах України

English version here

Корпорація "АТБ", що управляє однойменною національною мережею з понад 1200 магазинів у всіх регіонах країни, в тридцятий рік незалежності України висадила 45 гектарів лісу в Івано-Франківській, Миколаївській, Запорізькій та Луганській областях.

Про це повідомила прес-служба корпорації.

"Для реалізації цього проекту Благодійний фонд "АТБ" закупив 180 тисяч саджанців і сіянців дерев. У рамках цієї екоакції до тридцятирічного ювілею незалежності України протягом листопада в чотирьох областях України створені ділянки нових лісових насаджень. Миколаївська, Запорізька та підконтрольна Україні частина Луганської області отримали 15 га лісів кожна, де були висаджені понад 33 тисяч, 24 тисяч і без малого 23 тисячі саджанців молодих дерев відповідно. А в шести районах Івано-Франківської області вже приживаються понад 98 тисяч молодих дерев на 30 га лісових угідь", — повідомили в"АТБ".

Генеральний директор корпорації "АТБ" Борис Марков зазначив, що компанія перевиконала план по висадці лісів в країні.

"Наша ініціатива отримала активний відгук керівників лісових господарств і повне сприяння з їх боку: ми так захопилися цим проектом, що замість анонсованих до 30-річного ювілею України 30 га лісів висадили аж 45! Ми не могли залишитися байдужими в питанні відновлення тих лісів, які найбільше потребували допомоги людини і соціально відповідального бізнесу", — підкреслив Борис Марков.

Екоініціатива найбільшої національної мережі магазинів-дискаунтерів "АТБ" та її благодійного фонду реалізована спільно з обласними державними лісовими господарствами та Державним агентством лісових ресурсів. Наступного року "АТБ" планує продовжити масштабний проект з висаджування лісів у всіх регіонах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: