fbpx
Сьогодні
14:55 18 Лис 2021

Рада утворила ТСК з питань розслідування смерті народного депутата Полякова

Фото УНІАН

Верховна Рада утворила Тимчасову слідчу комісію з питань розслідування смерті народного депутата Антона Полякова (депутатська група "Партія "За майбутнє").

За відповідну постанову №6300 про утворення ТСК проголосували 322 народні депутати, передає "Укрінформ".

Метою Тимчасової слідчої комісії, зокрема, є повне, всебічне, неупереджене та об'єктивне дослідження всіх обставин у кримінальному провадженні щодо смерті Полякова, перевірка правомірності дій правоохоронних органів.

Головою ТСК обрано народного депутата Анну Скороход (депгрупа "Партія "За майбутнє"). Склад комісії – шість народних депутатів. Термін діяльності – один рік з дня утворення.

Як повідомляла Рубрика, 8 жовтня, у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова. Йому було 33 роки.

Після розтину з'ясувалося, що Поляков помер від гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

У день смерті Поляков вечеряв із помічником своєї колеги з групи "За майбутнє" Русланом Джамбулатовим. Правоохоронці відкрили справу за ч. 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України, однак Джамбулатова не затримували.

Також народна депутатка Анна Скороход сказала, що нардепа Антона Полякова було вбито. За її словами, вона була заручена з ним.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: