fbpx
Сьогодні
13:43 18 Лис 2021

ОБСЄ передала Держприкордонслужбі пересувні оселі для службових собак

У підрозділи Держприкордонслужби доправили кінологічне обладнання, що передала ОБСЄ у рамках реалізації Проєкту міжнародної технічної допомоги.

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ.

Допомогу передали у межах реалізації Проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка Державної прикордонної служби України у запобіганні та боротьбі з незаконним обігом зброї, боєприпасів та вибухових речовин».

Відомо, що шість підрозділів прикордонного відомства, а саме Чернівецький, Волинський, Мукачівський, Чернігівський, Подільський загони та Національна академія ДПСУ, отримали кінологічне майно, серед якого і пересувні причепи для комфортного перевезення і розміщення службових собак.

Причепи використовуватимуться під час несення служби у віддалених місцях та стануть гарним прихистком для чотирилапих у холодну пору року.

Окрім шести вольєрів, у підрозділи було передано інше обладнання, а також 500 спеціальних тактичних шлей для собак.

Також у межах Проєкту було проведено низку пілотних базових тренінгів з протидії незаконному обігу зброї, боєприпасів і вибухових речовин через державний кордон. До навчальних тренінгів, в яких вже взяли участь понад півтори сотні військовослужбовців ДПСУ, долучалися експерти ОБСЄ, ФРН, Франції, Республіки Польща, Литви, Інтерполу, Європолу та центральних органів виконавчої влади України.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: