fbpx
Сьогодні
15:26 18 Лис 2021

Мандрівники із Запоріжжя проїхали на велосипедах 19 областей України

English version here

За чотири місяці Ольга Білінська та Юрій Васильєв проїхали 19 областей України. Мандрівки велосипедисти зафільмували, щоб продемонструвати туристичну привабливість країни.

Про це повідомляє "Суспільне".

"Наприкінці червня 2021 року Оля та Юра спакували свій двоколісний транспорт і потягом вирушили на захід країни. А 1 липня із Чернівців розпочалася їхня велосипедна подорож. Далі весь маршрут вони долали виключно на велосипедах, не використовуючи інші види транспорту", – йдеться у повідомленні.

За словами велосипедистів, спочатку планували проїхати 3 555 км, але подолали майже вдвічі більше – приблизно 6 000 км. Під час мандрівки дізнавались про круті місця переважно від місцевих мешканців, які вирішили відвідати. В різних населених пунктах зупинялись на різний час. Найбільше часу мандрівники витратили у Львові, де пробули 11 днів.

Ольга Білінська зауважила, що в Україні можна вільно мандрувати — майже всюди можна ставити намет та запускати дрон, вільно спілкуватися з людьми.

"Також нам подобається українська їжа у порівнянні до азійської. Ну, і бомбезна природа — ще один бонус. Найбільшою складністю виявилась погода, бо холодно стало ще у вересні, проте ми продовжували їхати, бо було не критично", — додає вона.

Мандрівку велосипедисти зафільмували, згодом відео з'явиться на їх YouTube-каналі. Планують випустити не менше двадцяти відеороликів. Також вони пишуть пости на Фейсбуці та статті на власному сайті, щоб мотивувати людей до подібних мандрівок.

Зазначається, що Ольга Білінська та Юрій Васильєв – досвідчені мандрівники. Вони відвідали на велосипедах 13 країн. Наразі найтриваліша їх мандрівка – вісім з половиною місяців на Шрі-Ланці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: