fbpx
Сьогодні
10:40 17 Лис 2021

"Поїдемо до Катару": Петраков вихід команди у плей-офф кваліфікації на ЧС-2022

English version here

Фото: УАФ

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував результати групового етапу відбору ЧС-2022.

Про це сказав Петраков в ефірі телеканалу "Футбол 1", передає ZN.UA.

"Ми дуже задоволені. Але ми виконали всього 50% завдання. Попереду – жеребкування, плей-офф. Ми не боїмося нікого, це однозначно. Гратимемо, хочемо пробитися на чемпіонат світу. Хто б нам не попався, думаю, ми його обіграємо і поїдемо до Катару. Наразі я вже адаптувався до національної збірної. Мені було дуже тяжко. Досвідчені хлопці, Ярмоленко, Степаненко, П'ятов, Кривцов, а також ті, хто молодше – усі мені допомагали. Хотів би подякувати своїм футболістам за допомогу, яку вони мені надали", – зазначив Петраков.

Нагадаємо, учора, 16 листопада, збірна України завершила груповий етап кваліфікації ЧС-2022 без жодної поразки. У цьому відборі у команди 2 перемоги та 6 нічиїх.

Зазначимо, що Україна не програла жодного матчу і у кваліфікації Євро-2020 (6 перемог та 2 нічиї). Національна команда не поступається у відборах до великих турнірів 16 ігор поспіль, а остання поразка була у кваліфікації ЧС-2018 від Хорватії 9 жовтня 2017 року.

Жеребкування плей-офф відбудеться 26 листопада, а матчі заплановані на березень наступного року. Команди проведуть півфінали та фінали, за підсумками яких визначаться три останні учасники ЧС від Європи.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: