fbpx
Сьогодні
20:42 17 Лис 2021

"Молодь виграє гру в кальмара": у Міжнародний день відмови від куріння під Радою влаштують акцію із закликом посилення антитютюнового законодавства

18 листопада о 9:30 у Міжнародний день відмови від куріння всеукраїнська кампанія "Молодь вільна від куріння" разом з ГО "Життя" та партнерами проведе акцію на Площі Конституції біля під Верховної Ради України (м. Київ, вул. Грушевського, 5) із закликом посилення антитютюнового законодавства в Україні та прийняття проєкту Закону №4358.

Під час акції відбудеться перфоменс з аналогією на відому "Гру в кальмара".

На подію запрошені народні депутати України, представники Всесвітньої організації охорони здоров'я, фахівці Центру громадського здоров'я МОЗ, експертна громадськість.

Станом на 2021 рік ситуація з курінням серед української молоді є загрозливою. За даними останніх опитувань вже понад 30% молоді курять класичні/ароматизовані/електронні сигарети або новітні розробки, такі як тютюнові вироби електричного нагрівання. Дослідження вказують, що значна частина молоді взагалі не знає про справжні наслідки для здоров'я та розвиток наркотичної залежності від вживання електронних пристроїв для куріння та кальянів.

Подія у Facebook

законопроект 4358

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: