fbpx
Сьогодні
09:24 16 Лис 2021

У Вінниці знову розіграли велосипеди та телевізори серед covid-вакцинованих

У Вінниці у понеділок, 15 листопада, серед вакцинованих від COVID-19 вдруге розіграли велосипеди і телевізори у межах мотиваційної акції "Вакцинуйся. Збережи життя".

Про це повідомляє "Укрінформ".

Розіграш цінних призів відбувся серед мешканців громади, які завершили повний курс вакцинації від COVID-19. Його транслювали у прямому ефірі на сторінці Вінницької міської ради у Фейсбуці.

За словами голови конкурсної комісії – заступника міського голови Вінниці Андрія Очеретного, участь у розіграші взяли 17475 вінничан, які зареєструвалися для участі в акції. Переможців акції визначали за допомогою електронного сервісу, шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих учасників. П'ятнадцятеро вінничан виграли телевізори, ще 15 – велосипеди. Їм вручать призи після дводенної перевірки достовірності інформації про дворазову вакцинацію COVID-19.

Це другий етап із трьох, передбачених в межах мотиваційної акції «Вакцинуйся. Збережи життя», запроваджених Вінницькою міською радою. Вона розпочалася 1 вересня і триватиме до 31 грудня. Для того, щоб всі охочі змогли взяти у ній участь, загалом проведуть три розіграші призів. Перший відбувся 19 вересня. Тоді теж розіграли, а за кілька днів вручили переможцям 15 телевізорів та 15 велосипедів.

А 17 грудня відбудеться фінальний етап акції. Тоді розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Вінничани, які взяли участь в другому розіграші, але не виграли призів, автоматично стають учасниками третього розіграшу.

Участь в акції беруть жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і котрі пройшли повний курс вакцинації (отримали дві дози вакцини від COVID-19, дозволеної для використання на території України Міністерством охорони здоров'я України).

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: