fbpx
Сьогодні
11:50 16 Лис 2021

"Обов'язково буде": Разумков підтвердив, що створюватиме партію

Фото: Укрінформ

Позафракційний народний депутат, ексголова Верховної Ради Дмитро Разумков розрахує, що більшість членів створеного ним міжфракційного депутатського об'єднання "Розумна політика" надалі приєднається до створення його політичної партії.

Про це Розумков заявив у коментарі журналістам у кулуарах парламенту 16 листопада, цитує "Інтерфакс-Україна".

"Партія обов'язково буде. Якщо ми говоримо про тих, хто увійшов до МФО, то я сподіваюся, що більша частина з них буде готова приєднатися до будівництва партії, створення партії. Ми не створюватимемо проєкт – проєктів у нас вистачає, а ось із партіями – у нас проблема. Тому ми готуватимемо партію", – сказав нардеп.

Разумков зазначив, що має намір зустрічатися із членами свого МФО "досить часто", оскільки "це командна робота".

"Наприклад, ми вчора зустрічалися: обговорювали ті питання, які є на порядку денному. Новини обговорювали: наприклад, те саме електронне голосування, що є прямою дорогою до узурпації влади: через кілька років нам просто намалюють результати виборів", – уточнив політик.

Довідка

5 листопада стало відомо про бажання колишнього голови Ради створити власне міжфракційне об'єднання, куди доєднаються деякі депутати "Слуги народу", "Батьківщини" та позафракційні.

Останні соціологічні опитування показують суттєве зростання президентського рейтингу Разумкова. Його відставку з посади спікера парламенту підтримало лише 8% українців.

Заступник голови фракції "Слуга народу" Андрій Мотовиловець заявив, що депутати, які хочуть вступити в міжфракційне об'єднання Дмитра Разумкова, повинні будуть скласти свої мандати.

Разумков оприлюднив список депутатів, які увійдуть до створеного ним міжфракційного об'єднання під назвою "Розумна політика", серед них 21 "слуга" і два "батьківщинівці".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: