fbpx
Сьогодні
10:52 15 Лис 2021

Звільнена команда Kyiv Post запускає нове медіа

Звільнена команда англомовного видання Kyiv Post заявила про запуск нового проєкту.

Про це повідомили на сторінці Save the Kyiv Post у Facebook.

Очільницею нового проєкту стане ексзаступниця головного редактора Kyiv Post Ольга Руденко.

«Тиждень тому Kyiv Post, як ми знаємо, припинила своє існування. Хороша новина в тому, що ми продовжуємо нести її цінності та дух! Зараз ми переходимо до запуску нового ЗМІ з 30 експрацівниками Kyiv Post на борту, щоб продовжити його спадщину. Незалежна Kyiv Post може зникнути, але її команда об'єднана і прагне продовжувати служити вам, нашій громаді. Раді повідомити, що Ольга Руденко, колишня заступниця головного редактора Kyiv Post, яка 10 років присвятила бренду, очолить нашу редакційну команду», – йдеться у повідомленні.

Вказано, що Руденко візьме на себе роль головного редактора нового видання. Водночас за бізнес-аспект нового проєкту відповідатиме медіа-консалтингова компанія Jnomics Media.

«Ми співпрацюємо з Jnomics, оскільки вважаємо, що розділяємо спільні цінності та передбачаємо нові медіа-вихідники так само. Засновники Jnomics – випускники Kyiv Post, Якуб Парусинський та Дарина Шевченко. Вони мають особистий зв'язок з командою і натхненно допомагають нам у створенні видання. Парусинський та Шевченко будуть займуть посади головного фінансового директора та головного виконавчого директора відповідно», – зазначили у спільноті.

Нагадаємо, видання Kyiv Post оголосило про "тимчасове закриття" з 8 листопада.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: