fbpx
Сьогодні
22:48 14 Лис 2021

Яким буде зимове містечко на ВДНГ цього року: фото

Фото: ВДНГ

11 грудня на території ВДНГ відкривається міський парк зимових розваг Зимова країна.

Про це йдеться на сайті ВДНГ.

Цього року лейтмотивом новорічного містечка стане тема казки. «Команда комплексу вирішила пофантазувати — як би виглядав Експоцентр, якби існував у паралельному, чарівному світі. Адже віра в дива — саме те, що зараз як ніколи потрібна кожному», — розповідають у пресслужбі Експоцентру.

Загалом на ВДНГ підготують 20 розважальних локацій. Головною святковою окрасою стане оформлена у фантазійній стилістиці 15-метрова ялинка на центральній площі. Замість іграшок її прикрасять віконцями у казкові світи, а поряд встановлять фотозони.

Новий рік на ВДНГ

Фото: ВДНГ

Ковзанка на центральній площі збільшилася до 2500 квадратних метрів. Завдяки розмірам одночасно кататися з дотриманням усіх карантинних заходів зможуть до 500 людей. У фонтані по центру розмістять крижану композицію, а поряд з ковзанкою облаштують трибуни та вуличні роздягальні.

Також неподалік від ковзанки з'являться гірки: доросла завдовжки 60 метрів і дитяча завдовжки 30 метрів. Оновлена оранжерея також перетвориться на новорічну локацію, її прикрасять святковими декораціями із чарівними героями.

Новий рік на ВДНГ

Фото: ВДНГ

Постановкою нового новорічного мюзиклу займалася команда ВДНГ, цього року він матиме назву Чарівна казка Зимової країни. Виставу можна буде оглянути безкоштовно на центральній площі з 31 грудня до 9 січня.

У павільйоні №9 працюватиме Музей Нового року – нова локація Зимової країни. Тут розкажуть цікаві факти з історії ялинки та свята, а також покажуть експозицію новорічних сімейних реліквій. Серед експонатів: ватяні, скляні, металеві, дротяні ялинкові іграшки XIX-ХХ століть та найдорожчі у світі унікальні предмети святкового побуту, які раніше ніколи не виставлялися на загальний огляд.

Новий рік на ВДНГ

Фото: ВДНГ

Павільйон № 4 перетворять на парк казкових героїв Флуфіландію — країну доброзичливих пухнастиків, які оживуть за допомогою аніматроніки. Вони зможуть рухатися, посміхатися та розмовляти з гостями. У павільйоні можна буде познайомитися з понад 20 Флуфами, кожен — три метри заввишки.

У концерт-голі ВДНГ відбуватиметься мультипросторова шоу-подорож Кібер Санта. Інший вимір. Його створили автори 3D-шоу Вартові Мрій та Winterra. Цього року не буде залу для глядачів і театральної розсадки, гості подорожуватимуть між сценами, щоб опинитися в епіцентрі сюжету.

Новий рік на ВДНГ

Фото: ВДНГ

Серед розважальних локацій, які також працюватимуть у Зимовій країні на ВДНГ цього року: Резиденція Санти, Різдвяна фабрика мрій, Центр сімейного дозвілля Teleport360, Галерея сталевих фігур, Animal Park, Планета метеликів, виставка-парк Планета динозаврів та Живі дракони SkyPark, екстремальні атракціони, каруселі та квест-кімнати.

На території встановлять вуличний фудкорт та святковий ярмарок. Також на ВДНГ працюватимуть ресторани HayLoft 2.0, Білий Налив, Кафе360 та Сoffee Lover.

Новий рік на ВДНГ

Фото: ВДНГ

Для зручності подорожей Експоцентром курсуватиме новорічний експрес.

Новорічний парк працюватиме щодня з 11 грудня до 6 березня.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: