fbpx
Сьогодні
11:32 14 Лис 2021

Уночі бойовики обстріляли селище Невельське, під уламками будинку опинилися люди

Чотири приватних будинки в Невельському Покровського району (Донецька обл.) постраждали внаслідок нічного мінометного обстрілу з боку російських найманців на Донбасі, рятувальники з-під завалів дістали двох осіб.

Про це повідомив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

"Щонайменше чотири приватні будинки постраждали в результаті обстрілу російсько-терористичними угрупуваннями селища Невельського Покровського району. Два з них – знищені повністю. Усі пошкоджені будинки, про які відомо на даний час, розташовані на вулиці Молодіжній. Під час обстрілу в одному зі зруйнованих будинків під завалами опинилися люди – 65-річний чоловік та 63-річна жінка. Вибратися з-під уламків їм допомагали рятувальники ДСНС. За щасливим збігом обставин, ніхто із цивільних не постраждав", – написав він.

Інформація про пошкоджені будинки надійшла від рятувальників та правоохоронців, які разом із медиками швидкої допомоги прибули на місце події, щоб надати допомогу людям.

Кириленко додав, що подальше обстеження селища та уточнення інформації про пошкодження відбудеться протягом дня силами правоохоронців та місцевої влади.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: