fbpx
Сьогодні
15:02 13 Лис 2021

Резніков та Залужний відвідали передову на Донбасі

У суботу, 12 листопада, в рамках робочої поїздки до району ООС Міністр оборони України Олексій Резніков та Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний відвідали підрозділи, які боронять Луганщину та Донеччину від збройної агресії РФ.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

По завершенню Міністр оборони України Олексій Резніков прокоментував побачене: "Я побачив реальний бойовий дух дуже налаштованих українців, які тут захищають нас. Наприклад, сьогодні тут з вами ми знаходимось на відстані 100 метрів від ворога — російських окупаційних військ, в якомусь місці — 150, а є місця, де наближення відбувалося, як мені наразі розповіли наші військові, до 30 метрів, і були спроби зайти на наші позиції. Тому я аплодую нашим захисникам і захисницям і разом із Головнокомандувачем ЗСУ ми зробимо все можливе, аби забезпечити наших воїнів всім необхідним для захисту України".

В свою чергу Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний наголосив, що українські солдати виконують свої завдання, і будуть в подальшому їх виконувати.

"Ми попрацювали в такому "чудовому" місці, яке називається "Золоте-4", це вже майже околиці "Золото-5″. Тут сьогодні одна із самих гарячих точок, Олексій Юрійович особисто подивився чим займаються наші хлопці й дівчата, в яких вони умовах виконують завдання. Гадаю, що ми гідно представили Збройні Сили України. Найголовніше, що вони готові, вони виконують свої завдання, і будуть готові в подальшому".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: