fbpx
Сьогодні
16:11 12 Лис 2021

В "Укрзалізниці" розповіли, де будуть курсувати 10 нових вагонів

10 купейних вагонів Крюківського вагонобудівного заводу будуть курсувати на новому, найдовшому в країні маршруті, що був розроблений спеціально для нового графіка пасажирських перевезень.

Як повідомили в "Укрзалізниці", це буде 5 купейних вагонів, які компанія вже отримала, та 5 вагонів, які отримає до кінця листопада 2021 року.

Відомо, що вагони будуть у складі поїзда №5/6 Маріуполь — Ворохта, Рахів. Вказаний поїзд прямує через Волноваху, Запоріжжя, Дніпро, Кам'янське, Смілу, Білу Церкву, Бердичів, Здолбунів, Львів, Івано-Франківськ, Яремче, Татарів (Буковель), Ворохту, Рахів та низку інших міст.

Крім того, нові вагони включатимуться до складу поїзда №77/78 сполученням Харків — Маріуполь.

Відправка у перший рейс поїзда №5/6 Маріуполь — Рахів з новими вагонами відбудеться 13 грудня о 08:08, акредитацію засобів масової інформації буде оголошено додатково.

Як відомо, у рамках договору ПАТ "КВБЗ" (Кременчук, Україна) має побудувати та поставити Укрзалізниці 51 купейний вагон, 12 спальних вагонів, 20 купейних вагонів, обладнаних для перевезення пасажирів з інвалідністю в колісному кріслі, а також 17 купейних вагонів для перевезення пасажирів з інвалідністю в колісному кріслі та купе начальника поїзда. У 2021 році з бюджету України виділено 3 млрд грн на оновлення рухомого складу для пасажирських перевезень.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: