fbpx
Сьогодні
11:58 12 Лис 2021

Міністр внутрішніх справ представив колективу нового керівника ДСНС

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський сьогодні представив колективу апарату Державної служби України з надзвичайних ситуацій тимчасово виконуючого обов'язки голови ДСНС Сергія Крука.

Про це повідомляє ДСНС.

Монастирський подякував ексголові ДСНС Миколі Чечоткіну за плідну співпрацю та відзначив, що упродовж шести із половиною років його роботи у сфері ДСНС було зроблено дуже багато корисних та потрібних змін.

За словами міністра, колишній голова ДСНС очолив відомство у непростий 2015 рік.

«Ви прийняли цю службу у надзвичайно складний час для нашої держави, кризовий, проте я бачу, що саме ви вивели ДСНС на новий рівень – рівень довіри, матеріально-технічного оновлення, рівень поваги до служби», – наголосив Монастирський.

Міністр висловив упевненість, що й при новому керівникові курс на реформи та позитивні зміни у відомстві буде збережений. За його словами, територіальний підрозділ ДСНС Рівненщини був одним із найкращих в системі, а досвід Крука, який обіймав посаду керівника 7 років, дозволить організувати роботу на такому високому рівні й в інших областях.

Міністр наголосив на необхідності найближчим часом провести засідання колегії ДСНС за основними напрямками реформування. Йдеться, у першу чергу, про реформування підходів.

«Я би хотів бачити більше акценту саме на профілактиці. Ми маємо на сьогодні мету, з якою я прийшов на посаду міністра, це – зменшення смертності від надзвичайних ситуацій. Цей показник дуже високий, однак я думаю, що в наших силах його скоротити. Для цього потрібні і нові підходи, і нове бачення, а також і нове фінансування для служби», – підкреслив Монастирський.

У свою чергу, Крук подякував керівництву МВС та держави за довіру і можливість координувати діяльність однієї з найпотужніших і найрейтинговіших служб України.

«Я переконаний, що керівники і апарату ДСНС, і підрозділів у регіонах виконають поставлені першочергові й актуальні завдання, а усі попередні здобутки та напрацювання будуть збережені і примножені. Колектив пожежних-рятувальників готовий до виконання завдань за призначенням і зробить усе можливе, аби ДСНС стала прикладом в системі Міністерства внутрішніх справ», – наголосив він.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: