fbpx
Сьогодні
09:16 11 Лис 2021

Кулеба та Єрмак зустрілися з державним секретарем США Блінкеном

Фото: ОП

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба і керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у межах участі в засіданні Комісії стратегічного партнерства Україна – США, яке відбулося 10 листопада у Вашингтоні, зустрілися з державним секретарем Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкеном.

Про це повідомляє пресслужба Президента України, передає Рубрика.

«Було відзначено важливість підписання оновленої Хартії стратегічного партнерства Україна – США, яка відкриває нові перспективи для поглиблення співпраці між двома державами, зокрема за такими напрямами, як безпека й оборона, економічне співробітництво, захист прав людини та розвиток демократії», – йдеться у повідомленні.

Керівник Офісу Президента й міністр закордонних справ України зустрілися з Державним секретарем США

Як зазначається, учасники зустрічі обмінялися думками щодо безпекової ситуації навколо України. Блінкен був поінформований про ситуацію на сході України. Під час зустрічі наголошувалося на важливості скоординованих зусиль для забезпечення безпеки в регіоні.

Представники України також висловили свої аргументи щодо занепокоєння української сторони у зв'язку з реалізацією проєкту «Північний потік – 2» і щодо загроз безпеці України та всієї Європи, зауважили у пресслужбі.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: