fbpx
Сьогодні
14:46 10 Лис 2021

Кабмін звільнив Чечоткіна з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій

Кабінет Міністрів звільнив Миколу Чечоткіна з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій і тимчасово поклав виконання обов'язків голови ДСНС на Сергія Крука.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 10 листопада, передає Рубрика з посиланням на повідомленні представника уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука у Телеграмі.

«Звільнено: Чечоткіна Миколу Олександровича з посади голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Тимчасово покладено виконання обов'язків/погоджено тимчасове покладення виконання обов'язків: голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій на Крука Сергія Івановича», – написав Мельничук.

Також, за його словами, призначено Фаріда Сафарова заступником міністра енергетики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; Артема Ріпенка – головою Державного агентства меліорації та рибного господарства України.

Кабмін погодив і призначення Наталії Кучми головою Косівської районної державної адміністрації Івано-Франківської області; Василя Сенчука – головою Вишгородської районної державної адміністрації Київської області; Віктора Петренка – головою Голованівської районної державної адміністрації Кіровоградської області; Олександра Дубченка – головою Новоукраїнської районної державної адміністрації Кіровоградської області; Олександра Селівона – головою Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області.

Також погоджено призначення Вадима Созоника заступником голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Жанни Осипенко – заступником голови Київської обласної державної адміністрації.

Довідка

Чечоткін був призначений головою Держслужби з надзвичайних ситуацій 14 травня 2015 року. Сергій Крук з жовтня 2014 року обіймав посаду начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: