fbpx
Сьогодні
12:17 10 Лис 2021

Шуляк є у шортлисті кандидатів на посаду нового керівника партії "Слуга народу", - Корнієнко

Заступниця голови парламентської фракції «Слуга народу» Олена Шуляк присутня у шортлисті кандидатів на посаду нового очільника партії «Слуга народу».

Про це повідомляє пресслужба партії «Слуга народу», про це сказав перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко в ефірі програми «Перші особи» на 24 каналі.

Так, він зазначив, що до рішення з'їзду залишається на посаді голови партії «СН», а кандидатури, які зараз обговорюють у ЗМІ, дійсно входять до кола кандидатів на цю посаду.

«Ці люди в шортлисті. Я сподіваюсь, що це буде жінка. Олена Шуляк також є у цьому шортлисті, і вона серед тих, кого б я, можливо, пропонував би. Але шортлист перетвориться на реальну пропозицію вже після з'їзду», – констатував Корнієнко.

Він зауважив, що перед тим, як пропонувати певну кандидатуру, її спочатку буде узгоджено всередині партії та з Президентом.

«Це точно буде гідна людина. У нас є багато професіоналів, які показали себе у різних сферах – в парламенті, в роботі з депутатами, партійному будівництві. Вибрати є з кого», – сказав перший віцеспікер.

Корнієнко також зазначив, що всередині команди завжди є обговорення кандидатур, а також діє принцип меритократії, коли люди, які проявили себе як професіонали, йдуть на підвищення.

«Так було з Віктором Ляшком, Олександром Кубраковим, зараз з Іриною Верещук. Це також спрацювало і в моєму випадку», – додав політик.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: