fbpx
Сьогодні
17:07 08 Лис 2021

ЄС запустив новий сайт для громадських організацій, молоді та медіа

Європейський Союз (ЄС) запустив новий сайт для громадських організацій, молоді та медіа.

На новому сайті euneighbourseast.eu зібрана вся інформація про співпрацю між Європейським союзом і країнами Східного партнерства: Азербайджаном, Білоруссю, Вірменією, Грузією, Республікою Молдова та Україною.

Тут можна знайти останні новини, цікаві статті та практичну інформацію щодо проєктів, фінансованих ЄС. Контент вісьмома мовами: азербайджанській, англійській, білоруській, вірменській, грузинській, російській, румунській та українській.

Команда EU NEIGHBOURS east щодня моніторить більше сотні сайтів і платформ європейських проєктів, оперативно пише й розсилає свіжі новини в режимі реального часу. 

Крім новин на сайті щодня з'являється безліч можливостей: грантів, стипендій, семінарів, конкурсів і тренінгів.

ЄС

Практичні статті з рубрики «Факти» допоможуть зрозуміти, як працюють програми ЄС та яким чином скористатися їхніми можливостями, наприклад, подати заявку на отримання гранту чи стипендії. Конкретні приклади можна знайти в рубриці «Історії».

Крім цього, на сайті представлено постійно оновлювану базу даних щодо ВСІХ проєктів ЄС на території країн Східного партнерства.

Платформа є дуже легкою в користуванні: ви можете здійснювати пошук та фільтрувати весь контент за країною, темою чи програмою.

Підписуйтесь на щоденну розсилку, аби нічого не пропустити. Її можна налаштувати відповідно до ваших потреб та інтересів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: