fbpx
Сьогодні
11:12 07 Лис 2021

У США дівчину вдалося врятувати від насильства завдяки жесту з TikTok

16-річна дівчина, яка пропала безвісти 2 листопада, була знайдена поліцією завдяки повідомленню водія машини, чию увагу привернула дівчина жестом із TikTok.

Про це пише USA Today із посиланням на офіс шерифа округу Лорел, штат Кентуккі, коли затримали підозрюваного.

Відомо, що дівчина змогла показати водію машини, який їхав за її машиною, жест, який означає, що людина потрапила в біду та є жертвою домашнього насильства. Цей жест був популяризований в TikTok і означає "насильство вдома – мені потрібна допомога – домашнє насильство".

Викрадачем виявився 61-річний чоловік, який незаконно утримував підлітка, а також мав сексуальні зображення цієї дівчини в телефоні. Свідок в автомобілі, який їхав позаду машини підозрюваного, зателефонував до служби 911, розпізнавши сигнали руками, і сказав диспетчерам, що підліток потребує допомоги.

Яким саме жестом дівчина привернула увагу свідка, в офісі шерифа не повідомили. Але USA Today наводить популярний в TikTok жест, яким просять про допомогу від домашнього насильства: потрібно показати іншій людині руку долонею, потім вкласти перший палець на долоню, а потім накрити його чотирма пальцями. Цей жест також просять запам'ятати представники правоохоронних органів США, та популяризують його в соцмережах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: