fbpx
Сьогодні
14:16 06 Лис 2021

У столиці збираються судити киянина, який виробляв фальшиві COVID-сертифікати

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно киянина за фактом підроблення довідок про проходження громадянами тестів на Covid-19, дипломів про освіту та інших офіційних документів.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений займався виготовленням підроблених негативних результатів ПЛР тестів на Covid-19 та дипломів про освіту з використанням голографічних захисних елементів. Замовлення він отримував через мережу Інтернет, а готові документи відправляв клієнтам поштою.

Під час обшуків за місцем роботи та проживання киянина виявлено та вилучено значну кількість довідок про негативні результати ПЛР тестів, офіційні печатки медичних лабораторій, дипломи з елементами голографічного захисту, ноутбуки, що містять відомості про спілкування з клієнтами, зразки дипломів та програмних засобів для їх виготовлення, 15 мобільних телефонів із листуванням з замовниками, одноразові сім-картки, робочий блокнот з чорновими записами, значну кількість зразків голограм, а також обладнання, за допомогою якого виготовлялись підроблені офіційні документи.

Викриття злочину проводилося прокурорами спільно зі слідчими СВ Деснянського управління поліції ГУ Нацполіції в м. Києві.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: