fbpx
Сьогодні
19:37 05 Лис 2021

Xiaomi заявила про те, що за 3 роки збирається обігнати Apple та Samsung

Компанія Xiaomi очікує, що їй вдасться досягнути ТОП-1 протягом найближчих 3 років.

Про це в інтерв'ю заявив старший віцепрезидент Xiaomi Group China та генеральний директор Redmi Лу Вейбінг, пише Gizmochina.

Китайський виробник спершу планує досягнути кількості в 30 000 роздрібних магазинів у Китаї за ці 3 роки. Зараз у Піднебесній нараховується 10 000 магазинів бренду. Саме роздрібні магазини Xiaomi обрала своїм пріоритетом, адже за цим показником компанія найбільше поступається конкурентам (досі Xiaomi віддавала перевагу онлайн-продажам).

Крім того, до 2024 року Xiaomi має не менш амбітний план налагодити повноцінне виробництво власних електромобілів і вже активно працює над цим.

Xiaomi вже конкурує з іншими лідерами на деяких ринках. Нещодавно китайському виробнику навіть вдалося ненадовго зрушити Apple з другого місця.

Однак однією Apple справа не обмежується. Аби очолити ринок смартфонів Xiaomi потрібно буде здолати такого гіганта, як Samsung. Південнокорейський гігант протягом багатьох років залишається незмінним лідером із продажу смартфонів і, схоже, своїм місцем поступатися не збирається.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: