fbpx
Сьогодні
09:54 03 Лис 2021

Міністр оборони привітав військових інженерів із професійним святом

Міністр оборони Андрій Таран привітав військовослужбовців інженерних військ з професійним святом.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

"Інженерні війська здійснюють надзвичайно складну та відповідальну місію – інженерне забезпечення підрозділів у кожному з видів та родів військ Збройних сил України у мирний час та в особливий період. Саме завдяки вам є можливим виявлення і знешкодження вибухонебезпечних боєприпасів, інженерна розвідка, фортифікаційне обладнання районів військ, маскування військ (сил) і об'єктів. Ви щодня демонструєте мужність і професіоналізм, виконуючи поставлені бойові завдання", – заявив Таран.

Він наголосив, що від військових інженерів залежить успішність виконання бойових завдань не лише окремими підрозділами, а й загалом спроможність українського війська захистити територіальну цілісність та недоторканість України.

Міністр згадав неоціненну роль полеглих військових інженерів, які не повернулися з бойових завдань: "Ми довіку пам'ятатимемо про їх подвиг».

Він зазначив про важливість вкладу воїнів-інженерів у благополуччя цивільного населення, яке під час стихійних лих і катастроф завжди може розраховувати на надійне плече у ліквідації наслідків аварій та катастроф.

Таран подякував військовим-інженерам за тисячі розмінованих об'єктів, будівництво мостів і укріплень, створення переправ і неприступних ліній оборони та побажав їм міцного здоров'я, сімейного благополуччя та наснаги для нових звершень в ім'я України.

Командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав воїнів ракетних військ та артилерії, а також воїнів інженерних військ з професійними святами.

Довідка

День інженерних військ відзначаються щорічно 3 листопада.

Зазначимо, що сьогодні Верховна Рада розгляне анонсовані напередодні питання звільнення міністрів, зокрема Тарана. Новим міністром оборони може стати Олексій Резніков.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: