fbpx
Сьогодні
PR 13:44 02 Лис 2021

Як вибрати ідеальний трикотажний костюм

Яким може бути костюм? Давно минули часи, коли модельний ряд жіночих комплектів включав лише класичні та спортивні варіанти. Сьогодні на українському ринку представлено чимало цікавіших та різноманітніших пропозицій. Особливою популярністю користуються трикотажні костюми.

Костюм із м'якого трикотажу – тренд останніх років, який протримається у лідерах ще довго. Причини популярності прості: такий одяг виглядає стильно, максимально комфортний у носінні, відмінно зберігає свої якості при інтенсивній експлуатації, екологічний. гіпоалергенна. Трикотажні костюми представлені в широкому діапазоні моделей – не важко підібрати виріб на свій смак і у відповідність з його призначенням. Трикотажний костюм можна купити для дому, для прогулянок, для спортивних тренувань або відвідування офісу. При виборі моделі варто враховувати власні переваги та особливості крою та дизайну одягу.

Яким може бути трикотажний костюм

Найбільш популярна модель комплекту з трикотажу – спортивний костюм, що складається з джоггерів та світшота чи худи. Такі комплекти універсальні, вони є як в утепленому, так і в більш легкому варіанті виконання. Вибрати можна набір з різним кроєм верху, низу, з кишенями, каптуром або без них.

Не меншою популярністю користуються костюми із брюками-палаццо. Ці широкі штани ідеально підкреслюють довжин ніг і переваги фігури, приховуючи недоліки. Штани-палаццо можна доповнити сорочкою, кропом-топом або світшотом, кардиганом або светром з трикотажу.

Для шанувальниць стильних комплектів виробники пропонують модні штани-кльош, трендові жилети, подовжені кофти та укорочені топи. Худі оверсайз, велюрові речі та штани прямого крою припадуть до вподоби поціновувачам максимального комфорту та свободи рухів.

Колірна палітра сучасних трикотажних костюмів не обмежена базовими відтінками. В асортименті представлені вироби білого, чорного, фіолетового, бежевого, графітового, теракотового, блакитного, сірого, лимонного та інших відтінків. Завдяки розширеній колірній гамі підібрати набір можна і для роботи, і для комфортного дозвілля вдома або з друзями.

Трикотажні костюми – це зручно

Костюм з трикотажу має цілу низку переваг:

  • добре розтягується та набуває початкової форми;
  • не меніться;
  • надовго зберігає колір;
  • приємний при контакті тілом;
  • не викликає алергію;
  • забезпечує гарну вентиляцію;
  • відводить вологу.

Трикотажні речі завжди вважалися найкращим винаходом. Вони комфортні, зручні, приємні для шкіри, виглядають затишно та стильно. У них не холодно взимку і не спекотно влітку.

Як вибрати найкращий костюм із трикотажу

При виборі одягу звертайте увагу на якість та щільність матеріалу. Він має бути досить щільним, але не жорстким. Можна вибрати гладку фактуру або модний рубчик. Щільна тканина добре тримає форму і не створює непотрібного рельєфу на тілі.

Вибираючи штани або спідницю із трикотажу зверніть увагу на посадку. Краще, якщо вона буде високою. Гумка має бути щільною, але не рельєфною.

Уникайте великої кількості складок і оборок у сфері талії та стегон, якщо не хочете отримати візуальне збільшення цих зон.

Довжина топу підбирається індивідуально. Вибрати можна як кофту майже до колін, так і укорочений кроп-топ.

Джерело статі: Інтернет-магазин жіночого одягу DiaDia – https://diadia.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: