fbpx
Сьогодні
17:35 02 Лис 2021

Радуцький розповів про антивакцинаторів в Раді

Чому для людей ПЛР-тести мають бути платними, а для депутатів – безоплатними?

Це запитав на телеканалі "Україна 24" народний депутат із фракції "Слуга народу" Михайло Радуцький.

"Антиваксерів", на жаль, серед депутатів теж вистачає, але ми сподіваємося, що 226 голосів буде. Я буду особисто депутатам розповідати про те, що якщо ви приймаєте закони, постанови, які вимагають виконувати це від звичайних людей, то чим депутат має відрізнятися від звичайної людини? Я думаю, що не буде великих проблем… і голосів вистачить… Як можна вимагати від людей, не виконуючи самому такі ж самі обмеження?

Особисто писатиму в НАБУ, якщо хоча б один депутат безоплатно зробить ПЛР-тест. Чому для людей вони платні, а для депутатів мають бути безоплатні? Безоплатних тестів у Верховній Раді… Якщо хтось дозволить собі це зробити, то заява на Апарат Верховної Ради та НАБУ буде особисто від мене", – сказав він.

За словами Радуцького, із завтрашнього дня у Верховній Раді повинні працювати пункти вакцинації:

"Потрібно знайти лабораторії, які захочуть прямо тут перед Верховною Радою поставити свої або намети, або мобільні лабораторії, які будуть робити ПЛР-тести. Дія обіцяє, що з 8 листопада вже працюватиме довідка перехворілого".

Також Михайло Радуцький прокоментував ухвалення законопроєкту № 6084 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за підробку документів, що стосуються проведення профілактичних щеплень":

"Дуже важко він проходив… Мабуть, хтось боїться відповідальності… Комітет все-таки його погодив. Скоріше за все, він пройде лише в першому читанні, на жаль, але комітет його вчора підтримав… Там є дійсно деякі неточності, які потрібно усунути перед другим читанням… Там навіть є збільшення кримінальної відповідальності… Я думаю, що пані Надія Савченко вже не захоче більше купувати підробний сертифікат".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: