fbpx
Сьогодні
PR 14:20 02 Лис 2021

Як створити новорічний настрій за допомогою гірлянд

Створити новорічну атмосферу допомагає багато деталей. Це і прикрашена іграшками ялинка, і фігурки персонажів новорічних казок, яскрава мішура, запах мандарин і кориці. Новорічний настрій – це цілий комплекс відчуттів: очікування, передчуття, таємничість, радість, щастя. Кожен Новий Рік не схожий на інші, але всі свята поєднує одне – та чарівна атмосфера, завдяки якій свято однієї ночі розтягується на кілька тижнів.

У створенні новорічної атмосфери значної ролі грає декор. Один із його варіантів – гірлянда новорічна. Це можуть бути нитки, сітки, завіси, вироби для дому та вулиці. Гірляндою можна прикрасити ялинку та будь-який з предметів інтер'єру. І якщо з фіксацією на деревці проблем, як правило, не виникає, то питання про те, як закріпити гірлянду на стіні чи меблях актуальне для багатьох користувачів.

Найпростіше зафіксувати гірлянди за допомогою скотчу. Таке кріплення не буде довговічним, але скотч завжди під рукою. Оберніть край липкої стрічки навколо дроту гірлянди, а за допомогою іншого липкого кінця закріпіть декор на основі.

Для забезпечення надійності та довговічності кріплення гірлянди використовуйте спеціальні кліпси. Їх можна купити у магазині прикрас для дому.

Як прикрасити будинок: цікаві ідеї з гірляндами

Основний атрибут новорічних свят – вбрана ялинка. Якщо ви не плануєте встановлювати деревце і хочете залишити більше вільного простору в кімнаті – створіть унікальну ялинку, яка не захаращує площу. За допомогою гірлянди, ялинкових іграшок та підручних матеріалів викладіть силует ялинки на стіні та заекоруйте його.

Популярне новорічне рішення – декорування вікон. Так ви створите святковий настрій не лише собі, а й оточуючим. Найпростіше купити спеціальну гірлянду-сітку – вона красиво прикрасить віконний отвір, імітуючи штору, що світиться. Якщо ж такої гірлянди у вас немає – використовуйте звичайні гірлянди-нитки та кріплення для них. Можна викласти фігури на склі або протягнути гірлянду зигзагом по периметру отвору.

Обов'язково зробіть новорічні світильники. Вам знадобляться гарні скляні ємності – вази, банки, пляшки. Помістіть усередину гірлянду, що працює на акумуляторних батареях. Поставте світильник на поличку, підвіконня, стіл. Такий декор актуальний не лише взимку.

Створіть портал у казку. Візьміть кілька простих гірлянд ниток і прикрасьте ними дверний отвір. Кожну нитку зігніть у вигляді букви П і зафіксуйте на верхній частині отвору. Можна використовувати однотонні світлодіодні гірлянди чи мультиколор.

Гірлянди допоможуть створити новорічний настрій не лише для дітей. У дорослих вогники, що світяться, також викликають посмішки і бажання вірити в казки і чари. Підлітки із задоволенням використовують світлодіодні гірлянди для створення стильних фотозон та зйомки портретів. Спробуйте – таке доповнення переносить чарівну атмосферу та на фото.

Для прикраси можна використовувати різні гірлянди. Сьогодні виробники радують клієнтів різноманітністю моделей – можна купити гірлянди зірки, кулі, сніжинки, лампочки, бурульки. Вони можуть випромінювати світло різних відтінків, працювати у різних режимах. Світлодіодні гірлянди довговічні та практичні. Вони доступні для прикраси будинку, і для декорування фасаду. Вибирайте найкраще та проявляйте фантазію – прикрасити будинок можна як завгодно. Вибрати та купити гірлянди легко на сайті https://evrosvet.com.ua/ua/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: