fbpx
Сьогодні
13:11 01 Лис 2021

Стефанчук анонсував розгляд кадрових питань Кабміну у середу й четвер

Фото Reuters

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук анонсував позачергове засідання парламенту на вечір вівторка і розгляд кадрових питань Кабінету міністрів у середу й четвер.

Про це Стефанчук сазав під час брифінгу, передає УП.

"Ми плануємо, що середа і четвер можуть пройти у питаннях, пов'язаних з кадрами i кадрові звільнення, кадрові призначення", – сказав він.

Позачергове засідання о 16:00 вівторка буде присвячене постанові, що стосується допуску до парламенту з погляду вакцинації, закону про ліки від Covid-19, питанню відновлення діяльності Національного забезпечення якості вищої освіти, іншим гуманітарним та соціальним питання.

"Станом на зараз підписане одне розпорядження про позачергове засідання, ініційоване президнетом України. Крім цього, сьогодні зранку я підписав розпорядження про видачу підписних листів на, можливо, ще одне чи два пленарних засідання, яке має стосуватися питань, пов'язаних із кисневими станціями. Але я запропонував колегам інший вихід: як тільки ми вийдемо з бюджету, щоб цей законопроєкт став одним із пріоритетних i і тоді немає потреби проводити позачергове засідання, його можна вирішити в межах традиційного пленарного засіданні. Поки інших пропозицій не надходило", – зазначив Стефанчук.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: