fbpx
Сьогодні
19:00 31 Жов 2021

Найкращі спортсмени в гонках: у Дніпрі пройшов фінал Чемпіонату України з автокросу

English version here

Позмагатися на гоночну трасу Dnepr-Cross приїхали кращі спортсмени з усієї країни.

Фінал Чемпіонату України з автокросу тривав два дні – суботу та неділю. Участь брали спортсмени від 5,5 років до 65. Діти змагалися на баггі, а дорослі на автомобілях різних класів, повідомляє кореспондентка "Рубрики" з місця події.

в Днепре прошел финал Чемпионата Украины по автокроссу

"Учасниками чемпіонату могли стати громадяни України, у яких є ліцензія автомобільної федерації і підготовлений автомобіль. Вимоги: монопривід (привід на одну вісь), повнопривідні кузовні авто та автомобілі баггі – спеціальні кросові машини, побудовані за індивідуальною конструкцією. Вимоги до дітей – точно такі ж", – розповів віце-президент Автомобільної федерації та організатор заходу Олександр Фельдман.

в Днепре прошел финал Чемпионата Украины по автокроссу

Гонщики змагалися один з одним, а не на час. Нерівність дороги, ями, трампліни, спуски і підйоми зробили фінал чемпіонату видовищним. Повболівати за спортсменів на трасу Dnepr-Cross приїхали кілька сотень людей. А для тих, хто залишився вдома, велася трансляція на спортивні канали, у соцмережі і ютуб.

в Днепре прошел финал Чемпионата Украины по автокроссу

Переможцями стали найкращі спортсмени в кожному класі. Вони отримали кубки і подарунки від організаторів і спонсорів чемпіонату. Генеральним партнером гонок стала українська інвестиційна компанія BGV Group Management Геннадія Буткевича, яка розвиває бізнеси, проекти в секторах видобутку, переробки, енергоефективності, рітейлу та девелопменту.

"Наша компанія підтримала цей чемпіонат з автокросу, тому що важливо розуміти: бізнес інвестує в економіку країни, але її розвиток неможливий без людей. І люди – їхнє благополуччя і здоров'я – це основа розвитку економіки. Тому компанія підтримує як соціальні, так і спортивні проекти. Зокрема, цей чемпіонат", – розповів керівник управління комунікацій BGV Group Management Олег Зонтов.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: