fbpx
Сьогодні
14:33 30 Жов 2021

Єлизавета ІІ на два тижні відійшла від справ

95-річна королева Великої Британії Єлизавета II за порадою лікарів щонайменше два тижні проведе без офіційних візитів, виконуватиме винятково "легкі службові обов'язки". Медики порадили їй відпочити.

Про це заявили у Букінгемському палаці, пише The Guardian.

«Виходячи з нещодавньої поради про те, що королева має відпочити кілька днів, лікарі порадили Її Величності продовжувати відпочивати щонайменше наступні два тижні», — вказано у повідомленні.

У Букінгемському палаці пояснили, що медики дозволили королеві продовжувати виконувати «легкі службові обов'язки» протягом цього часу, зокрема долучатися до деяких віртуальних розмов. Але, мовляв, без жодних офіційних візитів. У палаці не пояснили, які саме проблеми зі здоров'ям вона має.

Це означає, що Єлизавета II не відвідає щорічний "Фестиваль пам'яті" Королівського британського легіону в Альберт-Холі 13 листопада. Однак королева сподівається побувати хоча б біля меморіалу Кенотаф на службі 14 листопада.

Джерело повідомило виданню, що медична команда королеви вживає "розумних запобіжних заходів".

Нагадаємо, нещодавно Єлизавета II зробила тести, за результатами який їй знадобилася ночівля в лікарні короля Едуарда VII в центрі Лондона.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: